Meny

brown fish fillet on white ceramic plate
Photo by Pixabay on Pexels.com

RETTER

LUNSJ PÅ FYRET:  Tre retter inkludert:  Fiskesuppe*, fisk i pitabrød** og grillet fisk.                                                                                                          Pris kr. 270,- per person

FISKESUPPE*:  Inneholder, laks, torsk, gulrot, sellerirot og purreløk. Servert med brød.                                                                                                       Pris kr.  175,- per person

FISK I PITABRØD**: Inneholder: lyr/makrell med salat ( med tang) , dressing og pitabrød.                                                                                          Pris kr.  175,- per person

BACALAO: Inneholder klippfisk, tomat, potet, løk og paprika. Serveres sammen med brød.                                                                                                      Pris kr.  240,- per person

«FISH & CHIPS» :  Torsk og potet med bernaisesaus.                                                                                       Pris kr.  210,- per person

STEKT KLIPPFISK:  Inneholder klippfisk, rotstappe og  ramsløksmør.                                                                                     Pris kr.  270,- per person

GRILLTALLERKEN: Inneholder diverse grilla fisk, butare og salat.                                                                                                        Pris kr.  210,- per person

SUSHILUNSJ :  Består av lokale råvarer fra Fedje.                      Pris kr.  ( Etter avtale).

DRIKKE

Alle rettene blir servert med vann. Annen drikke kan avtales.

DESSERT

Kaffe med «stompekake» ( Natronkake).                                       Pris kr.  80,- per person

 

BESTILLING AV MAT – GÅ INN HER

NB!  Ved bestilling , meld fra om eventuelle matallergier.  Tilberedning vil skje med hensyn til det.